Jeep Elektrikli Bisiklet Satışa Çıkıyor

Jeep Elektrikli Bisiklet Satışa Çıkıyor Elektrikli bisiklet piyasanın sürpriz isimlerinden Jeep. İlk elektrikli bisikletini vatan dışında satışa çıkarıyor. fiyat da açıklanmış durumda. Beklendiği amacı ile zorlu arazilere özel geliştirdi Jeep elektrikli bisiklet. Açıklandığı kadarıyla  ülke dışında tam 5.899 dolar gibi olağanüstü  bir fiyat  yaftasıyla  satın alanlara gönderilmeye başlanıyor.

Pazardaki rakiplerine nispeten Hakikaten daha fazla pahalı olduğu halde  ilgi çekmeyi başarmış olan bir bisiklet. Merkeze konumlandırılan Bafang Ultra elektrik motoru üzerine kuruluyor. Bu motor doğru pil kombinasyonu ile en üstte tam 1.600W efor sunabiliyor. Ve 160 Nm gibi muazzam derecede yüksek tork getiriyor. 

Başka bir deyişle Hakikaten daha fazla kuvvetli olan Jeep imzalı ilk  elektrikli dağ bisikleti, görebileceğiniz amacı ile kalın lastiklere ve ilerlemiş süspansiyon sistemlerine sahip.  Böylece birçok arazi  koşulunda yol alınabilecek model, önde ve arkada disk frenler ile donatılmı. Tam dolu pille 64 km yol yapabildiği aktarılan bisikletin,  halen doğrudan Jeep‘in imzasını taşıyan bir parçası yok gibi görünüyor. Evet bu bisikletin arkasında temel olarak farklı  bir  firma yer alıyor. 

Jeep Elektrikli Bisiklet QuietKat desteği sayesinde  yaşam buluyor

Bu elektrikli bisikletin Türkiye’de satılmasını ise kesinlikle beklemiyoruz.  Gelecekte bir sürpriz olması olasılığı da tam 5.899 dolarlık  fiyat yaftası  sebebi ile çok mümkün durmuyor. Aynı zamanda kuvvetli dağ bisikleti için yeni yayımlanan yukarıdaki videoyu takip edilmenizi tavsiye ederiz

Pinterest
Exit mobile version