Tamamen Elektrikli 2022 Ford Mustang Mach-E’e Merhaba Deyin

Tamamen Elektrikli 2022 Ford Mustang Mach-E, daha geleneksel iki kapılı coupe’ye dönüştü.

Ford Mustang Mach-E her zaman tartışma konusu olacak. Ford, kutsal Mustang ismini yüksek sürüş, dört kapılı bir elektrikli crossover‘a uygulamanın efsanevi güçlü arabanın hayranlarını üzeceğini biliyordu. Verdiği bu kararı hafife almıyor. Ancak performansının ve stilinin Mustang adına layık olduğunu iddia ediyor. Ancak bazı hayranlar hala aynı fikirde değil. Mach-E‘nin adını değiştirmek için online bir imza kampanyası bile başlattılar.

YouTuber Marouane Bembli, diğer adıyla The Sketch Monkey, Mach-E‘nin tasarımıyla ilgili birçok sorun yaşayacağını söylüyor. SUV‘nin arka tarafını daha çok geleneksel bir Mustang gibi görünmesi için dijital olarak tasarladı. Şimdi, bazı görsel düzeltmelerle ön tarafı düzeltmeye çalıştı.

Elektrikli 2022 Ford Mustang Mach-E

Youtuberın Mach-E‘nin tasarımıyla en çok ilgilendiği noktalardan biri, ön tarafın çok yumuşak ve abartılı görünmesiydi. Bunu düzeltmek için çamurlukları keskinleştirerek daha eğimli görünmelerini ve mevcut nesil Mustang‘in şişkin çamurluklarıyla eşleşmelerini sağladı.

Sketch Monkey ayrıca ızgaranın çok gösterişsiz göründüğünü söylüyor. Bunu düzeltmek için sanatçı, eğrileri düz kenarlar ile değiştirerek ızgara tasarımını basitleştirdi. Bu da ızgaranın bir Mustang için daha farklı ve daha uygun görünmesini sağlıyor. Ek olarak, sanatçı ön uca daha fazla yatay çizgi ekledi ve farları ızgarayla aynı hizada olacak şekilde alçalttı. Ortaya çıkan tasarım çok daha güzel görünüyor.

Elektrikli 2022 Ford Mustang Mach-E

Ön tarafı yeniden tasarlamanın yanı sıra, The Sketch Monkey, Mach-E’yi dört kapılı bir tasrımdan iki kapılı bir coupe arabaya dönüştürdü. Mach-E‘yi daha alçak ve geniş hale getirerek tüm kaporta şeklini değiştirdi. Sanatçı son bir dokunuş olarak ayrıca Shelby GT350R‘den yedi kollu jantlar ekledi. Ortaya çıkan tasarım, Mach-E‘nin bazı tasarım kusurlarını düzeltmenin yanı sıra, sanatçının vizyonunu da tamamen elektrikli bir yeni nesil 2022 Ford Mustang‘in nasıl görünebileceğini gözler önüne seriyor. Sizce Sketch Monkey, Mustang Mach-E‘nin tasarımını geliştirdi mi? Yoksa önce ki hali daha mı başarılıydı. Buyurun kararı siz verin.

Pinterest
Exit mobile version